Watermonster analyse

De medewerkers van ons geaccrediteerde laboratorium nemen een watermonster altijd conform de geldende normen. Vervolgens ontvangt u een duidelijk en overzichtelijk rapport, waarin we aangeven of het analyseresultaat aan de gestelde eisen voldoet.

Chemische analyse

De samenstelling van water bepaalt voor een groot deel de kwaliteit en hoe u het water kunt gebruiken. Met chemische analyse testen we de kwaliteit van het water onder meer op geleidbaarheid, hardheid en zuurgraad (pH). De volgende chemische parameters kunnen voor monstername bij Normec BioBeheer worden aangemeld. De analyse en rapportage wordt verzorgd door Normec Dumea.

Microbiologische analyse

Schoon water kan zijn kwaliteit en veiligheid verliezen door de groei van ongewenste bacteriën, zoals Legionella en de E-coli bacterie. Periodieke watermonster analyse geeft inzicht in de huidige kwaliteit van het water. Hiervoor zijn grotendeels wettelijke frequenties vastgelegd. De volgende microbiologische analyses kunnen voor monstername bij Normec BioBeheer worden aangemeld. De analyse en rapportage wordt verzorgd Normec Dumea (L610).

Man working on laptop talking on cell phone

Neem contact op

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over onze dienstverlening.

Man working on laptop talking on cell phone

Menu

Zoek op de website