Contact- en luchtonderzoek

Normec BioBeheer neemt een microbiologische binnenmilieu monsters (zowel van lucht als oppervlakken). De analyse en rapportage wordt verzorgd Normec Dumea. De monsters worden onderzocht op de aanwezigheid van bacteriën, schimmels en gisten. Dit microbiologische onderzoek kan worden aangevuld met fysische metingen, waaronder: temperatuur-, relatieve luchtvochtigheid- en koolstofdioxidemetingen.

Micro-organismen zijn alom aanwezig in de buitenlucht en op werkplekken. In bepaalde situaties kan het aantal micro-organismen in de lucht sterk toenemen, denk bijvoorbeeld aan slecht onderhouden luchtbehandelingskasten of onvoldoende schoongemaakte werkplekken. Een te hoog aantal micro-organismen in de lucht kan leiden tot verschillende klachten en in enkele gevallen tot ziekte. Door deze op te sporen krijgt u duidelijkheid over uw luchtbehandelingsinstallatie, het ventilatiekanaal en/of de werkplek.

Wat wij voor u doen

Luchtmonstername met een airsampler.

Monstername op locatie.

De onderzoeksresultaten op een overzichtelijk gerapporteerd door Normec Dumea.

Onder accreditatie

De microbiologische bemonstering van de lucht vindt plaats met behulp van een airsampler. Aanvullend kunnen we ook de temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en CO2 meten.

De microbiologische bemonstering van oppervlakken vindt plaats door middel van een contactafdruk. Omdat Normec BioBeheer volledig onafhankelijk te werk gaat is het ook mogelijk dat monsters, die genomen zijn door opdrachtgevers, aangeleverd worden bij het laboratorium van Normec Dumea. Zij verzorgen de analyse en rapportage van de monstername.

Offerte aanvragen

Weten wat Normec BioBeheer voor u kan betekenen? We denken graag effectief met u mee. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Direct een offerte aanvragen
work using texting cell phone typing computer.chatting on mobile,laptop contact us at workplace Thinking investment plan Investor.searching information internet.connecting people concept
Man working on laptop talking on cell phone

Neem contact op

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over onze dienstverlening.

Man working on laptop talking on cell phone

Menu

Zoek op de website