Over Normec BioBeheer

Normec BioBeheer is een onafhankelijk bacteriologisch onderzoeksbureau, dat in 1989 is opgericht en gevestigd is in Delfgauw. Sinds de oprichting heeft Normec BioBeheer een gestage groei doorgemaakt. Met grondig onderzoek, inspecties en gedegen advies garandeert Normec BioBeheer de veiligheid van (drink)water en een gezonde werkomgeving. Normec BioBeheer is momenteel ISO17025 geaccrediteerd voor de monstername (L281). De analyses en rapportering wordt structureel uitbesteed aan Normec Dumea (L610).

Onze missie

Normec BioBeheer staat voor veilig (drink)water en een gezonde werkomgeving door onderzoek en inspectie. Onze diepste overtuiging is dat we een grote bijdrage kunnen leveren aan het veilig gebruik van (drink)water en zorgen dat werknemers kunnen werken in een gezonde werkomgeving.

Onze accreditatie
Normec BioBeheer is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie (RvA) voor ISO17025. Voor de volledige en actuele scope van onze accreditatie verwijzen wij u graag naar de website van de RvA (L281).

Innovatief en goede dienstverlening

Gedreven en nuchter zijn we altijd op zoek naar vernieuwing, de beste onderzoeksmethodes en de nieuwste inzichten op het gebied van onderzoek. Door te innoveren, willen we het niveau van de branche verhogen. Professionals van Normec BioBeheer waren om deze reden dan ook regelmatig aanwezig in brancheverenigingen, werkgroepen en commissies. Dit wordt nu overgenomen door Normec Dumea.

Naast innoveren staat een goede dienstverlening hoog in het vaandel bij Normec BioBeheer. Om deze reden doen wij ons uiterste best om aan de wensen van de klant tegemoet te komen zonder onze eigen identiteit te verliezen.

Betrouwbare partner

Wij zijn geheel onafhankelijk en werken onder strikte geheimhouding

Innovatief

Gedreven en nuchter zijn we altijd op zoek naar vernieuwing en de beste onderzoeksmethoden

Oplossingsgericht

Wij zoeken in elke situatie naar de beste oplossing, ook buiten de gebaande paden

Lidmaatschappen Normec Dumea

Normec Dumea (L610) verzorgd voor Normec BioBeheeer de analyse en rapportage van de monsternames. Normec Dumea is lid van Fenelab, dé branchevereniging voor geaccrediteerde laboratoria, kalibratie- en inspectie-instellingen in Nederland. Hierin zijn zij onder andere actief in de Commissie Accreditatie.

Ook is Normec Dumea lid van de NEN subnormencommissie Microbiologische Parameters. Hierdoor werken we mee aan het opstellen en actualiseren van nationale normen en het verzorgen van inbreng in Europese en internationale normalisatie van methoden voor microbiologisch onderzoek van water en slib.

man vult formulier in

Duurzaam ondernemen

Eigenlijk zit duurzaamheid en aandacht voor het milieu, altijd al verweven in onze hele bedrijfsvoering. Omdat wij echt een verschil willen maken. Zo kijken we in onze projecten altijd naar water- en energiebesparende maatregelen. Onze adviseurs, inspecteurs of monteurs komen bij u langs in een zuinige of hybride auto. Bovendien wonen onze medewerkers verspreid over heel Nederland om het woon-werkverkeer zo veel mogelijk te beperken. Door training en bijscholing zijn onze mensen multi-inzetbaar. Zo kan iemand in één werkbezoek meerdere taken uitvoeren en ook op die manier kilometers besparen.

Tot slot vermijden we onnodig gebruik van chemische middelen. Is het nodig om uw leidingen te desinfecteren? Dan zullen we altijd eerst proberen om dit thermisch te doen. Is het toch nodig om een chemisch desinfectiemiddel te gebruiken? Dan nemen we hiervoor alleen middelen met een certificaat. Ook worden de jerrycans teruggebracht naar de leverancier voor hergebruik.

Normec BioBeheer is onderdeel van Normec Group

De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance.

Normec LSE HQ Utrecht
Man working on laptop talking on cell phone

Neem contact op

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over onze dienstverlening.

Man working on laptop talking on cell phone

Menu

Zoek op de website