Sámen de nummer 1

Normec BioBeheer: sámen de nummer één in kwaliteit en veiligheid. Normec Group is dé organisatie voor testen, inspecties, certificering en compliance op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Normec is een snelgroeiende, Nederlandse onderneming en voert onafhankelijke testen en inspecties uit op basis van geaccrediteerde methodes.

Met de twee hoofdtakken Gebouwveiligheid en Voedselveiligheid levert de organisatie een bijdrage aan een duurzame en veilige werkomgeving. BioBeheer gaat binnen Normec deel uitmaken van de divisie Normec Building & Infrastructure.

Normec en BioBeheer: hetzelfde DNA

Kennis, Kunde en Kwaliteit zijn gedeelde kernwaarden van Normec en BioBeheer. Dit begint bij de ervaring en deskundigheid van onze mensen; onze laboranten en adviseurs. Allemaal kennen zij hun eigen branche door en door en hebben ze jarenlange kennis en kunde in de praktijk van alledag.

Last but not least: de kwaliteit van Normec en BioBeheer zit ook in de relatie met onze klanten. In de persoonlijke benadering en de korte lijntjes, in het goed luisteren en snel schakelen. Beiden hechten we waarde aan een vertrouwensband, sterke relaties en een jarenlange goede samenwerking.

Ons DNA: Kennis, Kunde en Kwaliteit voorop

  • Vaste laboranten, monsternemers
  • Geaccrediteerde, eigen laboratoria
  • Betrokkenheid bij onze klanten
  • Persoonlijk en direct contact
  • Slimme technologie

We vinden het belangrijk ons door te ontwikkelen, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Wederzijdse kennisuitwisseling is van toegevoegde waarde voor onze kernwaarden en tilt onze dienstverlening naar een nóg hoger plan. Samen met Normec zijn de mogelijkheden daartoe nog groter!

“De labwereld is normaliter erg gesloten, maar ik geloof in de kracht van samenwerking. Van elkaar leren en samen ontwikkelen: dat zie ik voor me met de andere labs binnen Normec. BioBeheer gaat met Normec een mooie, interessante toekomst tegemoet.”

Patrick Bruinsel, Hoofd Laboratorium Normec BioBeheer

Gerelateerd nieuws

Man working on laptop talking on cell phone

Neem contact op

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over onze dienstverlening.

Man working on laptop talking on cell phone

Menu

Zoek op de website