WeL Inspectie

WeL Inspectie inspecteert en adviseert haar klanten op het gebied van water, lucht en binnenklimaat in gebouwen. Het bedrijf neemt beheersmaatregelen en draagt zorg voor onderhoud en aanpassingen. Dit alles met als belangrijkste doel: welzijn verbeteren. In samenwerking met Normec BioBeheer worden wateronderzoeken uitgevoerd, waaruit het advies en de beheersplannen voortvloeien.

Wij gingen in gesprek met Paul Debets, Managing Business Consultant bij WeL Inspectie. Zelf zit Paul Debets al ruim 20 jaar in de wereld van water. Begonnen als laborant en sinds 1999 is hij betrokken bij legionella-onderzoek en -advisering.

Bevlogenheid is de basis

“Als bedrijf vinden wij het belangrijk dat we een goede partner zijn voor onze klanten en hen op een kwalitatieve manier ondersteunen op ons vakgebied. Doordat onze medewerkers veel passie hebben voor het vak, kunnen we dit ook waarmaken. Die lijn trekken we door naar onze leveranciers. Om het kwalitatieve partnerschap te kunnen waarborgen, hebben we leveranciers nodig die er op eenzelfde manier instaan. Precies die passie en bevlogenheid hebben we gevonden in Normec BioBeheer.

Naast gedreven, zijn de mensen van Normec BioBeheer flexibel en staan ze altijd voor ons klaar. Zo kunnen we zelfs vragen om in het weekend een onderzoek te doen, als dat een keer noodzakelijk is. Ik merk ook dat er een hoop kennis en kunde zit bij de mensen. Ze kunnen altijd met ons meedenken in projecten en zo werken we samen toe naar de beste oplossing. Dit maakt het, al zo’n 10 jaar, een hele prettig samenwerking met een bepaalde wederkerigheid van werkzaamheden.”

 

Man working on laptop talking on cell phone

Neem contact op

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over onze dienstverlening.

Man working on laptop talking on cell phone

Menu

Zoek op de website