COVID-19 PCR test

Als geaccrediteerd laboratorium beschikken wij over de benodigde ervaring om kwalitatieve hoogwaardige PCR-analyses uit te voeren.

Normec BioBeheer is sinds januari 2021 bezig met de detectie van corona virus SARS-COV-2. Voor de SARS-CoV-2 diagnostiek worden vanuit de teststraten monsters aangeleverd die uit de keel en nasopharynx zijn genomen. Deze worden door ons zorgvuldig geanalyseerd door middel van RT-PCR in ons laboratorium. Met deze analyse kunnen wij binnen korte tijd zien of iemand op het moment van testen besmet is met het coronavirus.

Wat wij voor u doen

Analyse van de watermonsters in ons laboratorium.

De onderzoeksresultaten op een overzichtelijke manier rapporteren.

Monsters uit teststraten

Gezien de wereldwijde impact die het SARS-COV-2 virus heeft, is het van belang dat men zich bij klachten laat testen of bij reizen voor werk coronavrij op reis gaan. Normec BioBeheer draagt graag toe aan dit doel samen met vele andere laboratoria in Nederland.

Wij zijn ook lid van het Consortium Fenelab waarbij wij in samenwerking met andere laboratoria het RIVM steun bieden bij het verwerken van de monsters uit de teststraten.

Offerte aanvragen

Weten wat Normec BioBeheer voor u kan betekenen? We denken graag effectief met u mee. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Direct een offerte aanvragen
work using texting cell phone typing computer.chatting on mobile,laptop contact us at workplace Thinking investment plan Investor.searching information internet.connecting people concept
Man working on laptop talking on cell phone

Neem contact op

Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en informeren u graag over onze dienstverlening.

Man working on laptop talking on cell phone

Menu

Zoek op de website